Eesti Grilliliidu aastaauhinnad 2017

Nielsen Eesti ja Eesti Grilliliit annavad üle aastaauhinnad Pärnus Vallikääru aasal 9.06.2017 kell 18-19 Grillfesti Epiima juustulaval toimuval auhinnagalal. 

"Aasta verivorst 2017" maitsehindamise alusel on Karni verivorstid "Kuldne klassika"

Laupäeval 19. novembril kell 10-15 toimus Eesti Toidumessi ja Eesti Grilliliidu korraldamisel Järve keskuse Selveri ees asuval messialal esimene Eesti Verivorsti Pidu. Esimese Eesti Verivorsti Peo kokkuvõte ja suur pildigalerii: www.verivorst.ee.

Eesti Verivorsti Peol toimus Eesti Grilli Gala uue võistluskategooria "Aasta verivorst" maitsehindamine, mida teostasid Priit Toomitsa juhendamisel pimehindamise meetodil üheksa Eesti Grilliliidu kõrgeima kvalifikatsiooniga kohtunikku: Margit Gruuse, Siret Kuldkepp, Jaanus Vernik, Ludmila Kuruson, Maire Laht, Hannes Vanatoa, Aivar Hannus, Hille Alamaa ja Jaanus Alliksoo. Tooteid küpsetas võistkond Märt ja Sõbrad kapten Märt Jamnes (tegemist oli nn pimeküpsetamisega selles tähenduses, et võistkond ei teadnud samuti millise tootja tooted parasjagu grillil on). 

Kokku hinnati 28 verivorsti, millest edukaimaks osutus Karni verivorstid "Kuldne klassika". See tooda saab õiguse kanda Eesti Grilli Gala maitsehindamise tunnustusmärki. 

Konkursil osalenud toodete nimekirja saab vaadata siit.

"Aasta verivorst" müügitulemuste alusel selgub Nielsen Eesti poolt 9. juunil Pärnus Grillfestil toimuval Eesti Grilli Galal.

Grillimiseni!

Sven Rosenstok
Eesti Grilli Gala projektijuht
sven@grilliliit.ee510 0012
www.grilliliit.ee 
 

EVP2016avapilt_copy.jpg